Saknar <3

Igår var det MorsDag och jag och mina systrar var vid hennes grav och satte 10 röda rosor. Det är såna här dagar som det känns tungt som man saknar henne jättemycket.
Även liten med ögon så blå saknar man mer dessa dagar <3<3<3<3

Min lillasysters hamster Kotten dog i går morse och hon var så ledsen.

Synd att det blåser så mycket ute idag, annars hade vi tagit med fika och gått ut men det ska ju bli sommarvärme nu så det blir fler tillfällen.

Saknar Dig oxå <3


Solen Kvittrar o Fåglarna Skiner

ÄNTLIGEN har vi sol o det är såååå gott. fast det ska bli sämre väder i veckan säger dom.


GRATTIS Sverige till bronset. Kändes surt igår men kul idag. Kul timeout avslutning :D








Om du går till höger så kommer du till skafferiet där mitt godis finns Säger Emma ;))

Footstep in my heart

DU är den som lämnat fotsteg i mitt hjärta och som jag aldrig glömmer. Min Marabouchoklad är till DIG.



Idag ska jag och en väninna åka till Jönköping för hon ska köpa en ny säng på Ikea. Synd att det inte är nästa vecka då jag får pengar. Inte kul o shoppa när man får snåla ju.

Imorgon är det kristi flygare hm inget man firar precis men gott för er som jobbar o få lite ledigt.

See You later.



Jag tävlar med denna layouten till nästa maraboulook :)

Gevaliatävling


Haha en rolig grej.

http://www.youtube.com/watch?v=c0QAHC4jUo0


Lördagsmorgon

Tanken var att sova ut idag men vaknar naturligtvis kl 06.30 och kan inte somna om. Gott att det inte är bestämt nåt idag utan ska bara slappa.

Fick ett mail från facebok att en agent ska höra av sig till mig om hackaren. Hans 3 konton är avstängda men jag upptäckte att han har ett till som jag ska säga till dom om. Jag fick en vänförfrågan från en liten Indonesier men tackade inte ja. Undrar om det är den killen som har hackat sig in eller om hackaren använder hans konto för o bråka med mig. Killen som försökte adda mig hade runt 8 syskon så det var kke en bror till han. Jaja det är bara o vänta o se vad som händer och HÅLL TUMMARNA så jag får tibax mina 7 miljoner chips.

Någon som vet vart våren tog vägen? ska nog lämna in en efterlysning ;)

See You Later


Hacker

Ja just precis en hacker från Indonesien tog sig in på min facebook sida igår. Jag spelar Texas holdem där och har haft en enorm tur där (eller skicklighet ;)) kanske ) hade över 7 miljoner chips där och han tog alltihop. Som tur är så är jag dataintresserad så ja hann ta hans personliga UID där och kunde ge det till support och såg idag att han blivit portad med det kontot. kan ju varna er med hans namn Jhon Howard heter han för han kommer säkert använda nåt av dom 2 andra kontona han har där. Ska maila hans UID till supporten om jag får tag i dom 2 också.
Hoppas dom sätter in mina 7 miljoner också.

Idag blir det lugnt här. Har lite ont i huvudet.

Ha en fin dag alla.


Gomorron eller nåt sånt..

Vad gör man när man får en efter sig och inte vill ha nåt o göra med honom? Jag har förklarat för honom att jag har inga känslor för honom och håll i hatten Han är sambo!!? Han är en av de tråkigaste killar som jag nånsin haft o göra med. Han jobbar på ett företag som har hand om trä och han målar där. varje gång som han ringt (svarar inte längre) så pratar han om hur många träbitar han har målat o va han gör på jobbet o börjar jag pratar om nåt som hänt i mitt liv så är han snart inne i jobbet igen. träskalle kanske ;)) .. nä ska inte vara dum men är trött på att han inte fattar o vill inte byta telefonnr för hans skull.

Födelsedagsfester

Denna veckan har vi 4 st som fyller år. Den 27/4 lillebror , 29/4 storebror , 30/4 pappa och idag 1/5 min lillasyster. vi ska hem till min syster och gratta 3 av dom idag.

Undrar om solen behagar titta fram idag dåh.

Min rygg har varit jobbig sist
a veckan så jag vet inte ibland om jag ska sitta ligga eller stå ibland.

Ha en goer lördag alla.

puss

vaffö gö du på detta viset



säger Emma när jag försöker rengöra örona med tops på henne :D


RSS 2.0