Ny cykel

Min röda skeppshults cykel är bedrövlig. Den knakar när man cyklar, stödet går inte få upp så det hänger, rostiga fula däck, kedja som krånglar Den är ta mig sjutton röda fasan. Idag ska den skrotas. ut ur mitt liv för gött.

Kl 14.30 styr pappa o jag kosan till Biltema i Jönköping först o köper ett bättre batteri till mopeden sen kl 17 ska vara i Bankeryd där vi ska köpa oss varsin cykel. Håll i hatten dom kostar 300:- st bara. Kolla bilden. Min är utan stång ;)) en så fin 28 tums och 12 växlad cykel för 300 kr det bara måste man slå till på. Pappa vill ha den andra.

Lägger in fler bilder när jag fått hem den.



3 tjejer ska grattas

Idag ska vi hem till min systerdotter Sandra i hennes lägenhet där hon har slagit ihop sin födelsedag med sin lillasyster Petra och med min storasysters barnbarn Lisa. Så det blir ett 20 18 6 kalas.

Sandra o Petra får en större summa pengar som vi lagt ihop till och av mig får Lisa en dvd med barbie prinsessa, ett rosa set med diverse håruppsättningsgrejer och en nyckelring med en minisko av hennes älsklingskor. Rosa alltihop naturligtvis.



puss o kram

vila i frid Lennart

Jag fick en chock idag när jag fick veta vem som blev mördad i stadsparken för någar dagr sen.

Jo det var Lennart lindeborg en liten go farbror på 79 år som i alla år jobbat i Nässjö folkets Park i styrelsen o på våra arrangemang.
Han var på väg till stans Boulebana där en tävling skulle äga rum och där han var kassör och hade med sig pengar dit. Han blev rånad och mördad. Lennart gjorde inte en fluga förnär och jag är verkligen bestört o ledsen idag.

Mina tankar går till lilla Svea idag hans särbo o som också jobbat i parken även att hon är över 80.

Lennart tack för ALLT och vila i frid.


Blir knas på....

..min brorsa. Han lånade pengar av mig förra månaden o så skulle han betala tibax dom den 19e men hörde aldrig av sig men ringde idag o hade mage o fråga om han får låna idag igen. Men icke sa nicke behöver dom själv.

Han har hyrt ett hus i över 2 år nu för en billig peng men har förmodligen blivit vräkt fast att han kom med massa olika ursäkter varför han ska flytta. fick veta av pappa att han lånat en massa av honom oxå.




jo tack du...

...typiskt mig o o bära möbler o få ont som attans i ryggen.

Fick en philips widescreen tv av min systerdotter Sandra idag som jag ska ha i sovrummet. Jag var tvungen och möblera om för att kunna ställa den på något så hyllan jag hade där är i storarummet nu och så flyttade jag in 3 stora tunga möbler som tv kan stå på. Det blev bra men ska bara ändra lite, men inte idag. Ryggen måste vila nu. Tack gulle Sandra för tvn <3<3<3<3

Min andra systerdotter Petra fyllde 18 i fredags o har nu landat i Turkiet med sina kompisar dit dom flöög kl 7 i morse. Inte ett dugg avis (korsar fingrarna bakom ryggen) jooooo jag vill oxå åka på semester.

Skulle åkt o handlat men orkar inte. Får bli nåt hopplock till frukost imorrn.



Dålig bloggare

Usch så seg jag har varit med mitt bloggande sista tiden.

Trist väder här idag. Känns som höst för attans.

Var uppe o kolla mitt blodtryck idag igen 160/91 alldeles för högt trots att jag tar medicin. Får se vad dr vill göra i fortsättningen.

Ont i mitt knä har jag.

Haha neeeee skulle inte bli ett gnällinlägg ju.

Glad över mycket. Gott o va singel, glad o ha mina goa vänner, glad att ha kontakt m dig igen :) du vet vem.

Det som saknas är solen och värmen

 


Söndags Seeeeeeeg

somnar snart..


RSS 2.0